Vi tilbyder

Glasudskiftning

Punkteret termorude
En termorude består af flere lag glas, som er helt forseglede. Bliver forseglingen brudt, kan der trænge fugt ind, og det giver dug imellem glaslagene, som viser sig som en slags tåge. Ud over at det ikke er særlig kønt at se på, påvirker det også termorudens isoleringsevne. Så har du punkterede termoruder, er det en god idé at få dem skiftet.
Energiruder
Med lavenergiruder minimerer du varmetabet i din bolig, du sparer penge på varmeregningen og du får et bedre indeklima uden kuldenedslag og træk fra vinduerne. Derudover nedsætter du også dit energiforbrug, til glæde for miljøet.
Støjdæmpende ruder
Støjdæmpende ruder sænker støj udefra, markant. Det kan være larm fra trafikerede veje, togbaner, stærkt besøgte eller støjende områder.
Sikkerhedsruder
Sikkerhedsruder er lamineret, så glasset ikke falder ned, hvis det går itu. Med sikkerhedsglas i dine vinduer undgår du, at folk kommer til skade.
Solafskærmende ruder
Solafskærmende ruder afhjælper sydvendte vinduer, hvor varmen er for stærk. Ruderne holder varmen ude, men lader stadig lyset komme ind.
Glasskade

I tilfælde af indbrud, hærværk eller anden glasskade søger vi for hurtig og effektiv afdækning indtil den nye rude bliver leveret og kan monteres.

Hos FA-BYG leverer og monterer vi termoruder i alle størrelser og former og vi skifter både det lille kældervindue og den store butiksrude.